Orimattilan Iltarastit

Aikuisten suunnistuskoulu 2012

 
HUOM! Mukaan voi hyvin tulla vasta toisesta kerrasta alkaen 1.5.2012.  
 
Toivottu ja suosittu aikuisten suunnistusopetus toteutetaan Orimattilan Iltarastien yhteydessä. Lähde mukaan hauskaan ja innostavaan opetukseen ja ota itsellesi hyvä, kuntoakohentava elinikäinen harrastus. Laji sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille. Oli tavoitteenasi sitten kehittää suunnistustaitoasi luonnossa liikkumista, sieni- tai marjaretkiä, iltarasteilla kuntoilua tai kilpasuunnistusta varten, aikuisten suunnistuskoulu on hyvä startti. Kaikki edellisinä vuosina osallistuneet ovat oppineet lajin perusasiat ja moni on innostunut suunnistukseen pysyvästi. 
 
Suunnistuskoulussa opetetaan suunnistuksen perustaidot kuten karttamerkit, kartanluku, kompassin käyttö ja maastossa liikkuminen. Samalla tutustutaan Orimattilan Iltarastien käytäntöihin. Aikuisten suunnistuskoulu kokoontuu kahdeksan kertaa huhti-kesäkuussa. Kahdella ensimmäisellä kerralla on ensin noin tunnin teoriaopetusta. Sen jälkeen joukko jaetaan arvioidun kunto- ja taitotason mukaan muutaman hengen pienryhmiin. Käytännön opetus toteutetaan pienryhmissä maastossa suunnistusradalla, jolloin jokainen saa henkilökohtaista opetusta ja ohjausta suunnistukseen, kokea löytämisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.  
 
Aikuisten suunnistuskoulun hinta 40 €/henkilö sisältää teoriaopetuksen, opetusmateriaalin, laina kompassin ja elektronisen ajanotto- ja rastileimatarkistuslaitteen, pienryhmissä toteutetun ohjatun opetuksen maastossa suunnistusradalla sekä kartat ja osallistumismaksut kahdeksaan iltarastitapahtumaan. 
 
Pukeudu mukavaan ulkoiluvarustukseen ja lähde rohkeasti liikkeelle. Aikuisten suunnistuskoulu ohjaa Sinut innostavasti suunnistuksen taitajaksi!  
 

Ohjelma ja pitopaikat:

Suunnistuskoulu kokoontuu maanantaisin klo 17.30. Kahdella ensimmäisellä kerralla on hyvä varata aikaa pari tuntia ja seuraavilla kerroilla tunti. 
 
23.4. Jymylinnanmäki (ilmoittautuminen) 
1.5. Hiihtokeskus (ilmoittautuminen jatkuu) 
7.5. Salusjärvi 
14.5. Tietävälä 
21.5. Kankaanmäki 
28.5. Sammalisto 
4.6. Tönnö, Pariisi 
11.6. Sammalisto 
 
Katso tapahtumapaikat ja ennakkotiedot tarkemmin ennen tapahtumaa Orimattilan iltarastien etusivulta. 
 
 
Jos et rohkene lähteä yksin, ota kavereita mukaan! Se on jopa suositeltavaa. Porukalla se on hauskempaa. Kyydit eivät ole ongelma. Suunnistajat ovat välitöntä ja sosiaalista joukkoa. Kimppakyyti löytyy yleensä aina. 
 
Tervetuloa suunnistusoppiin! 
 
Suunnistuskoulun rehtori 
John Laukka ja Rastivarsojen suunnistuskouluttajat. 
 
Tiedustelut: 
John Laukka 044-371 4711
Päivitetty: 25.5.2012
    
     

- © Rastivarsat ry -